Ηλιακές αντλίες νερού

Η LORENTZ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά λύσεων άντλησης νερού με ηλιακή ενέργεια. Ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1993 και πρωτοπορεί, καινοτομεί και διαπρέπει στη μηχανική και την κατασκευή άντλησης νερού με ηλιακή ενέργεια. Σήμερα, η LORENTZ δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 130 χώρες μέσω ενός αποκλειστικού δικτύου επαγγελματιών συνεργατών. Η τεχνολογία LORENTZ χρησιμοποιεί τη δύναμη του ήλιου για την άντληση νερού, βελτιώνοντας τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, το ζωικό κεφάλαιο και τις καλλιέργειές τους.

Η ENFOS είναι επίσημος αντιπρόσωπος και πιστοποιημένος εγκαταστάτης της LORENTZ για όλη την Ελλάδα. Με κεντρικό σύνθημα «Ήλιος. Νερό. Ζωή», οι εταιρίες προσφέρουν στην ελληνική αγορά ηλιακές αντλίες νερού με απίστευτη ευελιξία και μεγάλη απόδοση, αντλίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα!

Ενδεικτικές χρήσεις

  • Άρδευση καλλιεργειών
  • Πότισμα ζωικού κεφαλαίου
  • Φιλτράρισμα νερού πισίνας

Με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, μπορείτε να αντλήσετε νερό από οποιαδήποτε πηγή (γεώτρηση, λίμνη, ρέμα, πηγάδι κ.λπ.), εκμεταλλευόμενοι την αστείρευτη ηλιακή ενέργεια για να μειώσετε ή και να εκμηδενίσετε το κόστος λειτουργίας σας!

 

Οι ηλιακές αντλίες της LORENTZ τροφοδοτούνται είτε απευθείας και αποκλειστικά από τον ήλιο είτε και σε «συνεργασία» με το δίκτυο του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας για να σας προσφέρουν, ανάλογα με την περίσταση, τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση άντλησης νερού για κάθε χρήση.

 

Όλα τα συστήματα της LORENTZ λειτουργούν αδιάλειπτα χωρίς καύσιμο, χωρίς τροφοδοτικό, είναι οικονομικά στη χρήση, αθόρυβα, καθαρά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Πώς λειτουργεί

Όλα ξεκινούν από τη σύνδεση με την πηγή ενέργειας που δεν είναι άλλη από τον… ήλιο! Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα (το μέγεθός του εξαρτάται από τη χρήση που επιδιώκουμε και τον όγκο που θέλουμε να πετύχουμε) συνδέεται με τον ελεγκτή (Controller) που βρίσκεται στην «καρδιά» του συστήματος και ο οποίος ενεργοποιεί την αντλία που έχουμε εγκαταστήσει.

 

Επιπρόσθετα, όλο το σύστημα «παρακολουθείται» 24 ώρες το 24ωρο ηλεκτρονικά και μπορείτε, μέσω της δωρεάν εφαρμογής PumpScanner να το διαχειρίζεστε εύκολα και απλά από το κινητό σας τηλέφωνο (σύνδεση Bluetooth), προσαρμόζοντας τις λειτουργίες του ανάλογα με τις ανάγκες σας ή/και προσαρμοζόμενοι στις εκάστοτε κλιματικές συνθήκες, πάντοτε με γνώμονα τη βέλτιστη απόδοση ενέργειας.

Ζητήστε Προσφορά

Ηλιακή αντλία νερού

Διαβάστε Περισσότερα

Υβριδική αντλία νερού

Διαβάστε Περισσότερα

Φορητή αντλία νερού

Διαβάστε Περισσότερα