Εξοικονομηση Θερμικης Ενεργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας  επιτυγχάνεται με επεμβάσεις και λύσεις που έχουν ως γνώμονα έχουν τα παρακάτω:

  1. Βελτίωση θερμομονωτικής συμπεριφοράς του κελύφους του κτηρίου (εξωτερική θερμομόνωση, υγρομόνωση, στεγάνωση κουφωμάτων, συστήματα σκίασης και ηλιασμού).
  2. Ορθολογική διαχείριση του συστήματος θέρμανσης ή/και ψύξης (ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης)
  3. Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του συστήματος θέρμανσης ή/και ψύξης (ηλεκτρονική αντιστάθμιση και διαχείριση, αντλίες θερμότητας, λέβητες πέλλετ ή ξύλου, τζάκια υψηλής απόδοσης)
  4. Χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά συστήματα (net mettering), ηλιακοί θερμαντήρες νερού, γεωθερμία)

Διαβάστε για τον τεχνικό εξοπλισμό μας…

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ευθύς εξαρχής πως ‘μαγικές λύσεις’ δεν υπάρχουν! Τέτοιου είδους ‘λύσεις’, όπου και αν εφαρμόστηκαν, αποδείχθηκε πως ήταν το λιγότερο ανεπαρκείς αλλά και κοστοβόρες.

Μην ξεχνάτε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει πάντα το ‘πόσο’ ξοδεύω από το τι ‘ξοδεύω’ και άρα το είδος του καυσίμου είναι τελικά δευτερεύουσας σημασίας για το τελικό κόστος θέρμανσης του σπιτιού μας!

 

“Η ‘φθηνότερη’ ενέργεια είναι αυτή που δεν ξοδεύουμε…”

Enfos.gr

 

Γιατι να επιλεξετε εμας;

Η εταιρία μας διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και επιστημονική γνώση σε θέματα εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας  καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε, να μπορεί να σας προτείνει την λύση ή τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι, προβλέποντας από την αρχή το αναμενόμενο οικονομικό όφελος και κόστος εφαρμογής τους.

Επιπλέον, με δικούς της εξειδικευμένους συνεργάτες μπορεί να αναλάβει την κατασκευή των λύσεων που προτείνει στο χαμηλότερο δυνατό κόστος  και φυσικά να είναι δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου για ότι χρειαστεί.

^