Ηλιακή αντλία νερού

Το Πλήρες Αποδοτικό Σύστημα Ηλιακής Άντλησης

Το PS2 είναι η τελευταία γενιά ηλιακών συστημάτων άντλησης νερού υψηλής απόδοσης. Είναι ένα ολοκληρωμένο ηλιακό σύστημα άντλησης νερού για εφαρμογές μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Είτε η ανάγκη σας είναι να μειώσετε το λειτουργικό κόστος, να βελτιώσετε την ασφάλεια του νερού ή να είστε πιο βιώσιμοι, το PS2 παρέχει τη σωστή λύση.

Διαβάστε Περισσότερα

Το PS2 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ισχύος από 100W έως 4kW με μια ευρεία γκάμα αντλιών για υποβρύχιες, επιφανειακές εφαρμογές ή εφαρμογές πισίνας.

  • Δεν χρειάζεται υποδομή για εγκατάσταση

Η χρήση ηλιακής ενέργειας σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα άντλησης σχεδόν οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητα της υποδομής ενέργειας και το σχετικό κόστος. Το PS2 έχει σχεδιαστεί για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα εκτός δικτύου.

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος

Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους καθώς το σύστημα δεν απαιτεί ορυκτά καύσιμα, μπορεί να διαχειρίζεται πλήρως εξ αποστάσεως και έχει σχεδιαστεί για να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το αποτέλεσμα είναι πολύ χαμηλό ή καθόλου λειτουργικό κόστος.

  • Απόλυτη αποτελεσματικότητα

Όλα τα συστήματα PS2 χρησιμοποιούν έναν μοναδικό κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες και αισθητήρες που ονομάζεται ECDRIVE. Αυτός ο κινητήρας ταιριάζει απόλυτα με ηλιακές εφαρμογές καθώς έχει πολύ υψηλή απόδοση σε όλο το εύρος λειτουργίας του. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από έναν μικρό κινητήρα AC όπου η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται μόνο σε μια στενή ζώνη λειτουργίας.

  • Χαμηλό κόστος νερού

Το PS2 χρησιμοποιεί κινητήρες συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες και χωρίς αισθητήρες για μέγιστη απόδοση, με αποτέλεσμα να αντλείται πολύ περισσότερο νερό με τη διαθέσιμη ισχύ. Αυτή η απόδοση έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο μοναδιαίο κόστος του αντλούμενου νερού.

  • Χαμηλότερος κίνδυνος έργου

Καθώς το PS2 έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα πλήρες σύστημα, διαθέτει όλο το απαραίτητο λογισμικό και υλικό για το έργο σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα έργα σας παραδίδονται έγκαιρα, με χαμηλό προϋπολογισμό και χωρίς τεχνικό κίνδυνο.

 

Η ηλιακή ενέργεια αλλάζει πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Τα LORENTZ ECDRIVE και PS2 έχουν μέση ημερήσια απόδοση άνω του 90 %, οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές μας πετυχαίνουν το 65 % με καταγάλανο ουρανό και πολύ λιγότερο όταν υπάρχει νέφωση.