Υβριδικό ηλιακό σύστημα άντλησης νερού PSk

Η Ολοκληρωμένη Υβριδική Ηλιακή Λύση άντλησης νερού

Το LORENTZ PSk είναι μια οικογένεια ηλιακών συστημάτων άντλησης νερού για έργα μεγαλύτερης κλίμακας. Το PSk έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την ηλιακή ενέργεια για να παρέχει τη μέγιστη ποσότητα νερού για τις δεδομένες συνθήκες. Όταν χρειάζεται περισσότερο από το νερό που μπορεί να προσφέρει η ηλιακή ενέργεια, για παράδειγμα 24ωρη άντληση, το PSk γίνεται ένα πραγματικά υβριδικό σύστημα. Το υβριδικό LORENTZ PSk δεν αλλάζει απλώς από τη μια πηγή ενέργειας στην άλλη, αλλά θα συνδυάζει αυτόματα την ισχύ του δικτύου και την ισχύ της γεννήτριας με το βασικό τροφοδοτικό ηλιακής ενέργειας.

Διαβάστε Περισσότερα

Το PSk είναι ένα προηγμένο ηλιακό σύστημα άντλησης νερού. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιεί τη δύναμη του ήλιου για τη μετακίνηση του νερού, αντικαθιστώντας έτσι την ανάγκη για ηλεκτρικό δίκτυο ή ντίζελ.

Σχεδιασμένο ως ηλιακό σύστημα άντλησης νερού εκτός δικτύου, το PSk έχει ενσωματωμένες όλες τις εισόδους, τις εξόδους και τις εφαρμογές λογισμικού που χρειάζονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοδιαχείρισης.

Το PSk είναι προηγμένο αλλά απλό στη ρύθμιση και λειτουργία. Οι εφαρμογές LORENTZ CONNECTED κάνουν τη ρύθμιση και τη λειτουργία εύχρηστη. Η ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων και το Bluetooth™ σημαίνει ότι τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και τα ιστορικά δεδομένα είναι διαθέσιμα ασύρματα.

Με τον έξυπνο έλεγχο κινητήρα, το PSk2 είναι πολύ ήπιο με τους κινητήρες αντλιών, αυτό παρατείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος και επιτρέπει σε όλες τις γεννήτριες που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα να είναι πολύ μικρότερες από ό,τι για τα συμβατικά συστήματα αντλιών.