Φορητή αντλία νερού

Εγκαταστήστε μόνοι σας σύστημα ηλιακής αντλίας υψηλής απόδοσης

Το LORENTZ S1-200 είναι ένα υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης, οικονομικό σύστημα ηλιακής αντλίας σχεδιασμένο για αυτοεγκατάσταση.

Η εγκατάσταση μιας ηλιακής αντλίας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη

Διαβάστε Περισσότερα

Η εγκατάσταση μιας ηλιακής αντλίας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη

Το S1-200 είναι ένα πλήρες σύστημα σε κουτί, έτοιμο να το πάρετε μαζί σας και να το μεταφέρετε κάτω από το χέρι σας. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, απλά συνδέστε τα βύσματα και ξεκινήστε την άντληση νερού. Ο καθένας μπορεί να το ρυθμίσει χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γνώση. Ακόμη και η σύνδεση του σωλήνα ταιριάζει σε τυπικούς εύκαμπτους σωλήνες 1″, απλώς συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά!

Αντλήστε νερό από οποιαδήποτε πηγή

Όντας μια υποβρύχια αντλία, δεν περιορίζεστε στις πηγές νερού από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε. Το S1-200 είναι εξίσου αποδοτικό στο σπίτι αντλώντας από πηγάδι, λίμνη, δεξαμενή ή λίμνη. Το S1-200 μπορεί να αντλεί κατακόρυφα έως και 40m / 130 ft κεφάλι.

 

Η αντλία είναι ευέλικτη για να εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων ροής και κεφαλής και έχει σχεδιαστεί για τη μεγάλη διάρκεια ζωής που απαιτείται σε περιπτώσεις παραγωγικής χρήσης όπως το νερό για τα ζώα και για άρδευση. Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση πόσιμου νερού για σπίτια.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές αντλίες για να διαλέξετε στη σειρά S1-200: HR-23, HR-14 και HR-07.

Yπολογίστε ποιά φορητή αντλία σας ταιριάζει