Η Εταιρία

Η ENFOS ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την πόλη της Καβάλας. Μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει μελετήσει και εγκαταστήσει πάνω από 160 έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ έχει μελετήσει και αδειοδοτήσει πάνω από 300!

 

Ο ιδρυτής της, ηλεκτρολόγος μηχανικός Λεωνίδας Γεωργόπουλος, έχει εκτεταμένη ερευνητική εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο που «μετράει» πάνω από 25 χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

Ποιοτικά χαρακτηριστικά

  • Πολύχρονη εμπειρία στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα
  • Βελτιστοποίηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων
  • Αξιόπιστοι συνεργάτες
  • Ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Η ENFOS αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο για την επιτυχία του έργου – από τον σωστό σχεδιασμό και μελέτη, τη σύσταση του φακέλου για τον ΔΕΔΔΗΕ και την αδειοδότησή του, μέχρι την πλήρη κατασκευή του, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει πλήρως για την κατάλληλη συντήρηση κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου.

Το όραμά μας

Να καθιερωθούμε ως η πλέον αναγνωρίσιμη και καινοτόμα επιχείρηση έργων αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρισμού και την άντληση νερού για οποιαδήποτε χρήση.Η ENFOS διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και επιστημονική γνώση σε θέματα εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας  καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε, να μπορεί να σας προτείνει την λύση ή τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι ή την επιχείρηση, προβλέποντας από την αρχή το αναμενόμενο οικονομικό όφελος και κόστος εφαρμογής τους.

Η αποστολή μας

Φιλοδοξία μας είναι η διάδοση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων τα οποία είναι αξιόπιστα, αποδοτικά και καινοτόμα με στόχο την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης σε θέματα αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, των πελατών μας ιδιωτών ή επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα. Με αποφασιστικότητα προχωρούμε βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και τη μακρόχρονη τεχνική εμπειρία μας, έτσι ώστε να καθιερωθούμε στη συνείδηση των πελατών μας ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον. Επενδύουμε σε εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη τεκμηρίωσης των προτεινόμενων τεχνικών λύσεων. Αναδεικνύουμε, ως προτεραιότητα, τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασισμένη στις αρχές της εντιμότητας και της αξιοπιστίας με στόχο στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε κάθε προτεινόμενη λύση. Όλες οι δραστηριότητές μας εκτελούνται με γνώμονα το υψηλότερο δυνατό αίσθημα εταιρικής ευθύνης για το φυσικό περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και τους εργαζομένους μας ώστε να εξασφαλίζεται η μακρόχρονη και βιώσιμη ύπαρξή μας.

Η ομάδα μας